Serena Williams: Tako romantično jo je zaprosil za roko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Teniška igralka Serena Williams se je zaročila s svojim srčnim izbrancem, soustanovitelj ameriške zabavne spletne strani Reddit.
Oglej si celoten članek

Serena Williams, prva teniška igralka sveta, se je po letu in pol zveze zaročila s svojim fantom Alexisom Ohaninom, soustanoviteljem zabavne, družabne in novičarske spletne strani Reddit. Na njegovi spletni strani je zaroko oznanila s simpatično pesmico, ki se konča s citatom 'rekla sem ja'. Par se je naključno spoznal v neki restavraciji v Rimu, kjer sta se tudi zaročila.

Foto: Profimedia Alexis Ohanian "Pridem domov, malce bolj pozno. Nekdo je spakiral mojo potovalko. Čakala me je kočija. Destinacija: Rim. Moj osebni talisman sreče. Nazaj, kjer so se najine zvezde prvič srelae. In zdaj je krog zaključen. Za to isto mizo sva se prvič spoznala. Tokrat ni bilo naključje, kot takrat. Bilo je načrtovano. Šel je na eno koleno. Izrekel je čudežnih šest besed. Rekla sem ja,“ je na Redditu v obliki pesmi naznanila Serena. Alexis je zaroko potrdil na Facebooku, kjer je v status zapisal: "Rekla je ja."

Zaljubljenca sta sicer zelo zasebna in se nerada kažeta v javnosti in nerada objavljata svojih skupnih fotografij na družabnih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.