Magazin > VIP
117 ogledov

Serena Williams: Tako romantično jo je zaprosil za roko

Serena Williams Profimedias
Teniška igralka Serena Williams se je zaročila s svojim srčnim izbrancem, soustanovitelj ameriške zabavne spletne strani Reddit.

Serena Williams, prva teniška igralka sveta, se je po letu in pol zveze zaročila s svojim fantom Alexisom Ohaninom, soustanoviteljem zabavne, družabne in novičarske spletne strani Reddit. Na njegovi spletni strani je zaroko oznanila s simpatično pesmico, ki se konča s citatom 'rekla sem ja'. Par se je naključno spoznal v neki restavraciji v Rimu, kjer sta se tudi zaročila.

Alexis Ohanian | Avtor: Profimedias Profimedias
"Pridem domov, malce bolj pozno. Nekdo je spakiral mojo potovalko. Čakala me je kočija. Destinacija: Rim. Moj osebni talisman sreče. Nazaj, kjer so se najine zvezde prvič srelae. In zdaj je krog zaključen. Za to isto mizo sva se prvič spoznala. Tokrat ni bilo naključje, kot takrat. Bilo je načrtovano. Šel je na eno koleno. Izrekel je čudežnih šest besed. Rekla sem ja,“ je na Redditu v obliki pesmi naznanila Serena. Alexis je zaroko potrdil na Facebooku, kjer je v status zapisal: "Rekla je ja."

Zaljubljenca sta sicer zelo zasebna in se nerada kažeta v javnosti in nerada objavljata svojih skupnih fotografij na družabnih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.