Serija Moja boš: So slovenski gledalci prikrajšani?

Ne boste verjeli, kaj na POP TV delajo s telenovelo Moja boš.
Oglej si celoten članek

Turška serija Moja boš je v Sloveniji izredno priljubljena, tudi zaradi lepega glavnega igralca Buraka Özçivita. Na sporedu je od ponedeljka do petka, v Turčiji pa jo gledajo le enkrat na teden. Razlog za to je, da so tam deli dolgi dve uri in ne le 45 minut kot pri nas.

Na vprašanje, zakaj en del razrežejo na tri, POP TV odgovarja: "V Sloveniji serijo Moja boš (Kara Sevda) spremljamo na dnevni ravni od ponedeljka do petka, medtem ko njej podobne serije turško občinstvo spremlja enkrat na teden in to v triurnem sklopu, skupaj z oglasi. Vsako 2-urno turško epizodo smo na POP TV razdelili v tri petinštiridesetminutne epizode. Slovenski gledalci so takega načina predvajanja serij navajeni in so ga lepo sprejeli. Serija Moja boš se je namreč že povzpela v družbo najbolj gledanih serij pri nas. Vam pa zagotavljamo, da naši gledalci niso prikrajšani za nobeno minuto serije, kot je na ogled v Turčiji.“

Magazin Lepotec iz serije Moja boš: Po poroki že takoj težave

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:08 23. Marec 2018.

    Zakaj se toliko jezite, najbrž imate še kakšen drug kanal na televiziji, pa preklopite. To je pa ja najlažje. Jeza …

  • 22:11 28. Februar 2018.

    C.R. spokej se s tem Burakom u tri pm....z vazelino vred!

  • 16:16 28. Februar 2018.

    ni dovol da so nam nasrali te sirske begunce, zdaj nam še hočejo vsiliti njihove tv programe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.