Magazin > Film & Glasba & TV
42925 ogledov

Serija Moja boš: So slovenski gledalci prikrajšani?

moja boš
Ne boste verjeli, kaj na POP TV delajo s telenovelo Moja boš.

Turška serija Moja boš je v Sloveniji izredno priljubljena, tudi zaradi lepega glavnega igralca Buraka Özçivita. Na sporedu je od ponedeljka do petka, v Turčiji pa jo gledajo le enkrat na teden. Razlog za to je, da so tam deli dolgi dve uri in ne le 45 minut kot pri nas.

Na vprašanje, zakaj en del razrežejo na tri, POP TV odgovarja: "V Sloveniji serijo Moja boš (Kara Sevda) spremljamo na dnevni ravni od ponedeljka do petka, medtem ko njej podobne serije turško občinstvo spremlja enkrat na teden in to v triurnem sklopu, skupaj z oglasi. Vsako 2-urno turško epizodo smo na POP TV razdelili v tri petinštiridesetminutne epizode. Slovenski gledalci so takega načina predvajanja serij navajeni in so ga lepo sprejeli. Serija Moja boš se je namreč že povzpela v družbo najbolj gledanih serij pri nas. Vam pa zagotavljamo, da naši gledalci niso prikrajšani za nobeno minuto serije, kot je na ogled v Turčiji.“

Burak Özçivit Magazin Lepotec iz serije Moja boš: Po poroki že takoj težave
Komentarjev 8
  • munja 22:08 23.marec 2018.

    Zakaj se toliko jezite, najbrž imate še kakšen drug kanal na televiziji, pa preklopite. To je pa ja najlažje. Jeza škodi.

  • nizakej 22:11 28.februar 2018.

    C.R. spokej se s tem Burakom u tri pm....z vazelino vred!

  • Albatroz 16:16 28.februar 2018.

    ni dovol da so nam nasrali te sirske begunce, zdaj nam še hočejo vsiliti njihove tv programe.