Serija Na zdravje: Do soigralcev goji dolgoletne zamere, to je razlog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralke Shelley Long raje ne sprašujte po nekdanjih soigralcih iz serije Na zdravje.
Oglej si celoten članek

Na podelitvi emmyjev so se zbrale nekdanje zvezde humoristične nadaljevanke Na zdravje, a ne vse. Manjkala je ena od glavnih zvezd - Shelley Long, ki je igrala Diane Chambers. Kot poroča Radaronline, 74-letna igralka ni prišla, ker do nekdanjih soigralcev goji globoke zamere, saj je prepričana, da so ji nož zarili v hrbet. Nadaljevanko je zapustila po peti sezoni leta 1987, zamenjala jo je Kirstie Alley, ki so jo gledalci takoj vzljubili. Serija je imela skupaj kar 11 sezon. 

Kelsey Grammer, ki je igral Dianinega partnerja, je v svojih spominih razkril, da Shelley ni nihče maral, ker se je ves čas pritoževala nad svojim likom in scenarijem. Igralec trdi, da je bila Shelley prepirljiva in je zato prenehala s snemanjem serije, viri pa pravijo, da je bila igralka jezna na svoje soigralce, saj je nihče ni podprl v njenih prizadevanjih, da bi se njen lik razvil v drugačno smer. "Meni, da bi jo Ted Danson in Kelsey lahko bolj glasno podprla," je povedal vir in dodal, da je imela Shelley občutek, da sta si oddahnila, ko je odšla. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.