Magazin > VIP
2937 ogledov

Serija Na zdravje: Do soigralcev goji dolgoletne zamere, to je razlog

na zdravje Profimedia
Igralke Shelley Long raje ne sprašujte po nekdanjih soigralcih iz serije Na zdravje.

Na podelitvi emmyjev so se zbrale nekdanje zvezde humoristične nadaljevanke Na zdravje, a ne vse. Manjkala je ena od glavnih zvezd - Shelley Long, ki je igrala Diane Chambers. Kot poroča Radaronline, 74-letna igralka ni prišla, ker do nekdanjih soigralcev goji globoke zamere, saj je prepričana, da so ji nož zarili v hrbet. Nadaljevanko je zapustila po peti sezoni leta 1987, zamenjala jo je Kirstie Alley, ki so jo gledalci takoj vzljubili. Serija je imela skupaj kar 11 sezon. 

Kelsey Grammer, ki je igral Dianinega partnerja, je v svojih spominih razkril, da Shelley ni nihče maral, ker se je ves čas pritoževala nad svojim likom in scenarijem. Igralec trdi, da je bila Shelley prepirljiva in je zato prenehala s snemanjem serije, viri pa pravijo, da je bila igralka jezna na svoje soigralce, saj je nihče ni podprl v njenih prizadevanjih, da bi se njen lik razvil v drugačno smer. "Meni, da bi jo Ted Danson in Kelsey lahko bolj glasno podprla," je povedal vir in dodal, da je imela Shelley občutek, da sta si oddahnila, ko je odšla. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.