Šest juh brez kuhanja

Foto: Shutterstock juha Foto: Shutterstock juha Foto: Shutterstock juha Foto: Shutterstock juha Foto: Shutterstock juha Foto: Shutterstock juha
V čakanju na vrnitev razbeljenega poletja ... So juhe, zaradi katerih je treba dolgo stati za štedilnikom, in so juhe ter "juhe", ki kuhanja sploh ne potrebujo. Zato so poleti dobrodošla popestritev jedilnika.
Oglej si celoten članek

Predstavlja se šest juh, ki v resnici najbrž ne ustrezajo klasični predstavi juhe, so pa zelo zdrave ter preprosto in hitro pripravljene. Prav vse lahko po svoje spreminjate na vse možne načine. Pri vseh šestih sta osnova sveže sadje in zelenjava, dodatke pa po želji izbirajte sami. Ne pozabite na sveže dišavnice, feto, sir, pršut ... Šest hladnih poletnih juh (da, tudi sladke so lahko) si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.