Šest stvari, ki jih moškemu po seksu ne smete reči

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tudi moški so občutljivi, a vse je odvisno od teme, o kateri govorite.
Oglej si celoten članek

Britanska raziskava je pokazala, da se kar dve tretjini žensk boji, da bodo po seksu rekle kaj, kar bi moškega odvrnilo od njih, piše The Sun. Bojijo se, da bi s svojimi besedami pokvarile čarobno dogajanje in romantičen trenutek. Drage dame, spodnjim temam se izogibajte v velikem loku.

Igra številk

Ravnokar ste doživeli vrhunski seks in v trenutku ekstaze ste mu povedali, da je boljši od vseh 10, 20 ali 30 ljubimcev, ki ste jih imeli. Število spolnih partnerjev raje zadržite zase, vsaj dokler oseben ne spoznate bolje.

Menstrualni cikel

Navdušeno mu poveste, da je velik srečnik, da je lahko ravno danes seksal z vami, saj je bil včeraj zadnji dan vaše menstruacije. Moškim je o ženskih zadevah zelo težko govoriti in jih je zelo sram. Te stvari raje zadržite zase.

Čudni fetiši

Morda boste imele srečo in mu bodo všeč enaki fetiši kot vam, a vseeno, svoje želje o šeškanju, bičih ali čem hujšem raje še nekaj časa zadržite zase.

Izpoved o depilaciji

Na široko mu razlagate, kako zelo vas je bolelo, ko ste si pulile dlačice, kakšna telovadba je, ko odidete na brazilsko depilacijo … Zaupajte se raje prijateljici, ona vas bo razumela.

Težave s prebavo

Zagotovo ga ne zanima, kakšne težave imate s prebavo, kdaj ste bili na stranišču, koliko časa in podobno. Včasih je manj informacij več.

Velikost 'prijateljice'

Verjemite, da ga po norem seksu ne zanima, če je vaša nožnica bila premajhna, ko ste se 'takrat želeli ljubiti s tistim vročim moškim iz morja'. Ostanite damski in o velikosti, globinah in širinah spolnih udov ne razlagajte preveč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:30 31. Maj 2017.

    Zame je bil moj prvi izbor hkrati tudi moj edini in zadnji in prav sem se odločila! Ne vem, če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.