Magazin > Odnosi in prosti čas
644 ogledov

Šest stvari, ki jih moškemu po seksu ne smete reči

seks Profimedias
Tudi moški so občutljivi, a vse je odvisno od teme, o kateri govorite.

Britanska raziskava je pokazala, da se kar dve tretjini žensk boji, da bodo po seksu rekle kaj, kar bi moškega odvrnilo od njih, piše The Sun. Bojijo se, da bi s svojimi besedami pokvarile čarobno dogajanje in romantičen trenutek. Drage dame, spodnjim temam se izogibajte v velikem loku.

Igra številk

Ravnokar ste doživeli vrhunski seks in v trenutku ekstaze ste mu povedali, da je boljši od vseh 10, 20 ali 30 ljubimcev, ki ste jih imeli. Število spolnih partnerjev raje zadržite zase, vsaj dokler oseben ne spoznate bolje.

Menstrualni cikel

Navdušeno mu poveste, da je velik srečnik, da je lahko ravno danes seksal z vami, saj je bil včeraj zadnji dan vaše menstruacije. Moškim je o ženskih zadevah zelo težko govoriti in jih je zelo sram. Te stvari raje zadržite zase.

Čudni fetiši

Morda boste imele srečo in mu bodo všeč enaki fetiši kot vam, a vseeno, svoje želje o šeškanju, bičih ali čem hujšem raje še nekaj časa zadržite zase.

Izpoved o depilaciji

Na široko mu razlagate, kako zelo vas je bolelo, ko ste si pulile dlačice, kakšna telovadba je, ko odidete na brazilsko depilacijo … Zaupajte se raje prijateljici, ona vas bo razumela.

Težave s prebavo

Zagotovo ga ne zanima, kakšne težave imate s prebavo, kdaj ste bili na stranišču, koliko časa in podobno. Včasih je manj informacij več.

Velikost 'prijateljice'

Verjemite, da ga po norem seksu ne zanima, če je vaša nožnica bila premajhna, ko ste se 'takrat želeli ljubiti s tistim vročim moškim iz morja'. Ostanite damski in o velikosti, globinah in širinah spolnih udov ne razlagajte preveč.

Komentarjev 1
  • jozicamurn 16:30 31.maj 2017.

    Zame je bil moj prvi izbor hkrati tudi moj edini in zadnji in prav sem se odločila! Ne vem, če je ravno pohvalno to, da je ženska bila z večimi moškimi in da govori svoje avanture in kdo vse je ...prikaži več prodiral v njo. Lovci so namreč moški in edino pravi moški, ki so imeli več žensk, hkrati tudi vedo kako pristopiti in ugoditi vsem našim potrebam in so zato kasneje tudi najboljši očetje! Verjemite mi. Dandanes so res same po domače lajdre okoli ali pa tiste, ki ne vedo kaj sploh hočejo v življenju z nerealnimi cilji. Ženske moramo moškemu dati več prostora za odločanje ter mu dvigovati ego, ne pa ga pomanjševati. Tako da ženske moje drage, spametujte se in naredite tisto kar je nujno potrebno za dober zakon in za njegov dolgotrajen obstoj.