Sestradan pes si je, da bi se rešil, odgriznil pol tace

Foto: Noah's Arks Rescue doga Foto: Noah's Arks Rescue doga
Društvo, ki je rešilo nemško dogo, pravi, da je to eden najbolj žalostnih primerov, ki so jih videli.
Oglej si celoten članek

V ameriški zvezni državi Južna Karolina so aretirali par, ki je trpinčil svojega psa. Nemško dogo, ki sta mu nadela ime Lucifer, sta privezala za drog in ga stradala do kosti. Žival se je zapletla v kable in si odgriznila polovico zadnje tace, da bi se rešila. Ko so ga našli, pri psu niso našli nobene posode za hrano ali vodo.

Luciferja so rešili in ga preimenovali v Luka. Uspešno je prestal operacijo tace, težavo pa veterinarjem predstavlja okužba, ki se kljub antibiotikom še vedno širi in ogroža njegovo življenje.

“Tako je suh, da je težko verjeti, da lahko naredi dva koraka. Videti je kot pes, ki ne bo dočakal jutra. Njegove oči so upadle. Ima tudi okužbo nosne votline in oči, iz katerih neprestano curlja. Videla sem že veliko bolnih psov, kar pa se je zgodilo Luku, je nečloveško,” je povedala predsednica društva za zaščito živali Noah’s Arks, Jennifer Smith.

Kot so še sporočili iz društva, je Luke zelo prijazen pes, ki se je takoj zaljubil v vse ljudi okoli sebe. “Potreboval je prostor, kjer bi se počutil varnega. Tega je sedaj dobil.”
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:47 5. December 2018.

    Človek je največja zver!!!!! Ta dva psihoapta bosta(verjetno sta že) dobila zaporne kazni v pravem smislu, pri nas se ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.