Magazin > Odnosi in prosti čas
6480 ogledov

Sestradan pes si je, da bi se rešil, odgriznil pol tace

doga
1/2
Noah's Arks Rescue
Društvo, ki je rešilo nemško dogo, pravi, da je to eden najbolj žalostnih primerov, ki so jih videli.

V ameriški zvezni državi Južna Karolina so aretirali par, ki je trpinčil svojega psa. Nemško dogo, ki sta mu nadela ime Lucifer, sta privezala za drog in ga stradala do kosti. Žival se je zapletla v kable in si odgriznila polovico zadnje tace, da bi se rešila. Ko so ga našli, pri psu niso našli nobene posode za hrano ali vodo.

Luciferja so rešili in ga preimenovali v Luka. Uspešno je prestal operacijo tace, težavo pa veterinarjem predstavlja okužba, ki se kljub antibiotikom še vedno širi in ogroža njegovo življenje.

“Tako je suh, da je težko verjeti, da lahko naredi dva koraka. Videti je kot pes, ki ne bo dočakal jutra. Njegove oči so upadle. Ima tudi okužbo nosne votline in oči, iz katerih neprestano curlja. Videla sem že veliko bolnih psov, kar pa se je zgodilo Luku, je nečloveško,” je povedala predsednica društva za zaščito živali Noah’s Arks, Jennifer Smith.

Kot so še sporočili iz društva, je Luke zelo prijazen pes, ki se je takoj zaljubil v vse ljudi okoli sebe. “Potreboval je prostor, kjer bi se počutil varnega. Tega je sedaj dobil.”
 

Komentarjev 1
  • 154bb981b46dec9676b53ddcf41cbd570c99c952 15:47 05.december 2018.

    Človek je največja zver!!!!! Ta dva psihoapta bosta(verjetno sta že) dobila zaporne kazni v pravem smislu, pri nas se ne zgodi nič oz. ničesar kar bi predstavljalo sankcijo, žal smo še v času lesene žlice glede teh in tem podobnim stvarem. Žal!!!!!