Sestre Kardashian v najbolj poželjivem skupinskem kostumu vseh časov!

Foto: Profimedia
V Ameriki so ta teden slavili noč čarovnic in te fotografije bodo zimo pregnale, še preden se je sploh začela.
Oglej si celoten članek

Praznik, ki vse bolj priljubljen tudi pri nas, je v anglosaksonskih državah primerljiv z našim pustom, saj se za noč čarovnic stari in mladi oblečejo v najrazličnejše kostume. Praznovanje je še posebno veselo v Hollywoodu, kjer zvezdnice burijo domišljijo s seksi kostumi. 

kje je zadnjica?! Kim se je znebila zaščitnega znaka, ki ji prinaša milijone

Ozračje v Los Angelesu so letos še dodatno ogrele sestre Kardashian, ki so se v stilu Victorijinih angelčkov oblekle v zapeljivo spodnje perilo in angelska krila ter se družno odpravile na zabavo, ki jo je organizirala najslavnejša med njimi, Kim Kardashian. Kot izklesani sta bili videti tudi novopečeni mamici Kylie in Khloe, Kendall pa je tako ali tako tudi uradno članica elitnih angelčkov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:52 3. November 2018.

    Ja ne vem no, men je Lara bolj všeč, škoda k je štajerka

  • 14:17 3. November 2018.

    Dekleta naše gore list niso nič manj zapeljiva, pa še bolj naravno delujejo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.