Magazin > VIP
5720 ogledov

Kim se je znebila zaščitnega znaka, ki ji prinaša milijone

Kim Kardashian
Kam je izginila slovita zadnjica Kim Kardashian?

Če pomislite na Kim Kardashian, je prva asociacija zagotovo njena dobro zaobljena zadnjica, ki ni le njen zaščitni znak temveč tudi pravi tržni magnet, kateremu se Kim lahko zahvali, da je danes ena najbogatejših zvezdnic na planetu. Zvezdnica ne izpusti priložnosti, da jo pokaže, pa naj bo to na Instagramu, v resničnostnem šovu, številnih oglasih, na plaži ali vsakdanjem sprehodu po ulici, zato so njeni oboževalci še toliko bolj šokirani nad njeno najnovejšo kampanjo.

kanye west, kim kardashian Magazin Kim in Kanye: Konec zakona zaradi njegove bolezni?

Kim je namreč na Instagramu objavila nove provokativne fotografije, s katerimi oglašuje svoje kozmetične proizvode. A bolj kot goli moški, ki so del Kimine kampanje, je pozornosti tudi tokrat bila deležna njena zadnjica. Tokrat ne zaradi svoje obilnosti, pač pa so zvezdnici s pomočjo photo shopa njeno zadnjico tako zelo zmanjšali, da se oboževalci sprašujejo, ali ni to morda Kimina dvojnica?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @david_lachapelle for @kkwbeauty wearing GOLD Big Bank & Rollie available now at kkwbeauty.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Komentarjev 4
  • ECKING 13:04 26.oktober 2018.

    s to debelo ritjo je ponemulia na milijoine zensk in punc po celem svetu!!! Sej ce je "crnuhom" (a so crni ali niso? ,da ne bo takoj nekdo napdal da je to rasizem) to kul naj poberejo vse debelorite Zemljanke ...prikaži več ,da bo lepota pac ostala za nas ostale!!!

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:31 26.oktober 2018.

    Kam je šel ta svet, če ti rit prinaša milijone?