Sestri ga ubijeta, če se vrne h Kristen

Foto: EPA
Foto: EPA
Pattinsonovi sestri se bojita, da bi se Robert vrnil v objem Kristen Stewart.
Oglej si celoten članek

Zaščitniški Lizzy in Victoria Pattinson, sestri Robertta Patinsona, sta zlomljeni zaradi bratovega javnega ponižanja, za katero je kriva afera Kristen Stewart z režiserjem Rupertom Sandersom. Po vsem, kar je Kristen naredila njunemu bratu, ga bosta ubili, če se še kdaj vrne k njej. Prepričani sta, da igralkin skok čez plot ne bi bil zadnji, če bi ji Rob odpustil. Želita, da se brat osredotoči na svojo kariero in se za zdaj ne spušča v resna razmerja.

"Lizzy in Victoria sta besni na Kristen, ker je prevarala in javno osramotila njunega brata. Če bi ji oprostil, bi ga ubili," je zaupal vir.  Kot vse kaže, pa bosta zaščitniški sestri od zdaj naprej lahko dobro pazili na Roberta, ki že prodaja hišo v Los Angelesu, v kateri je živel s Kristen, in načrtuje selitev v rodni London. Igralec naj bi močno pogrešal prijatelje in družino in je že prej vsak prosti trenutek izkoristil za pobeg v London.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.