Magazin > VIP
26 ogledov

Sestri ga ubijeta, če se vrne h Kristen

Robert Pattinson EPA
Pattinsonovi sestri se bojita, da bi se Robert vrnil v objem Kristen Stewart.

Zaščitniški Lizzy in Victoria Pattinson, sestri Robertta Patinsona, sta zlomljeni zaradi bratovega javnega ponižanja, za katero je kriva afera Kristen Stewart z režiserjem Rupertom Sandersom. Po vsem, kar je Kristen naredila njunemu bratu, ga bosta ubili, če se še kdaj vrne k njej. Prepričani sta, da igralkin skok čez plot ne bi bil zadnji, če bi ji Rob odpustil. Želita, da se brat osredotoči na svojo kariero in se za zdaj ne spušča v resna razmerja.

"Lizzy in Victoria sta besni na Kristen, ker je prevarala in javno osramotila njunega brata. Če bi ji oprostil, bi ga ubili," je zaupal vir.  Kot vse kaže, pa bosta zaščitniški sestri od zdaj naprej lahko dobro pazili na Roberta, ki že prodaja hišo v Los Angelesu, v kateri je živel s Kristen, in načrtuje selitev v rodni London. Igralec naj bi močno pogrešal prijatelje in družino in je že prej vsak prosti trenutek izkoristil za pobeg v London.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.