Sestro zvezde Seinfelda našli mrtvo v parku

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Skrivnostna smrt sestre znane hollywoodske igralke.
Oglej si celoten članek

Nenadna smrt Emme Louis-Dreyfus se očitno ni kaj dosti dotaknila njene slave polsestre Julie Louis-Dreyfus, ki je le dva dni po tragediji na družabnih omrežjih promovirala novo sezono serije Podpredsednica.  Emma je v petinštiridesetem letu starosti umrla od predoziranja z alkoholom in kokainom, poroča Daily Mail. Njeno truplo so v nacionalnem parku v Kaliforniji našli že 13. avgusta in potrdili, da ni šlo za nasilno smrt, a je bila do sedaj novica o njeni smrti tajna. 

Julia, ki se je občinstvu priljubila kot Elaine v seriji Seinfeld, in njena polsestra Emma sta hčerki pokojnega milijonarja Williama Louisa-Dreyfusa. Emma je imela milijone, visoko izobrazbo, celo doktorat, in njeni prijatelji niti slutili niso, da bi lahko prišlo do česa podobnega. Nedavno je vložila štiri in pol milijone ameriških dolarjev v proizvodnjo marihuane. Premoženje je sedaj podedovala njena mama.

Slovo legende Umrla ena največjih zvezd jugoslovanskega filma

Slavna polsestra se na tragedijo ni odzvala, v intervjuju pred tedno dni je govorila le o svoji borbi z rakom na prsih in o tem, kako je vesela, da je živa. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.