Magazin > VIP
5043 ogledov

Sestro zvezde Seinfelda našli mrtvo v parku

Julia Louis-Dreyfus Žurnal24 main
Skrivnostna smrt sestre znane hollywoodske igralke.

Nenadna smrt Emme Louis-Dreyfus se očitno ni kaj dosti dotaknila njene slave polsestre Julie Louis-Dreyfus, ki je le dva dni po tragediji na družabnih omrežjih promovirala novo sezono serije Podpredsednica.  Emma je v petinštiridesetem letu starosti umrla od predoziranja z alkoholom in kokainom, poroča Daily Mail. Njeno truplo so v nacionalnem parku v Kaliforniji našli že 13. avgusta in potrdili, da ni šlo za nasilno smrt, a je bila do sedaj novica o njeni smrti tajna. 

Julia, ki se je občinstvu priljubila kot Elaine v seriji Seinfeld, in njena polsestra Emma sta hčerki pokojnega milijonarja Williama Louisa-Dreyfusa. Emma je imela milijone, visoko izobrazbo, celo doktorat, in njeni prijatelji niti slutili niso, da bi lahko prišlo do česa podobnega. Nedavno je vložila štiri in pol milijone ameriških dolarjev v proizvodnjo marihuane. Premoženje je sedaj podedovala njena mama.

sveča Slovo legende Magazin Umrla ena največjih zvezd jugoslovanskega filma

Slavna polsestra se na tragedijo ni odzvala, v intervjuju pred tedno dni je govorila le o svoji borbi z rakom na prsih in o tem, kako je vesela, da je živa. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice