Svet
19086 ogledov

Družila sta se v parkiranem avtu, ko se je nenadoma onesvestil

Reševalno vozilo Istochphoto
Ženska je poklicala prvo pomoč, a jim ni znala razložiti, kje je.

49-letni moški iz hrvaške Podravine je v soboto zvečer odšel na zmenek z 59-letno žensko, piše Podravski.hr. Odpeljala sta se na samotni kraj, kjer se je moški nenadoma onesvestil.

Ženska je poklicala prvo pomoč, a na vprašanje, kje je, ni znala odgovoriti. Vidno vznemirjenja je ponavljala, da se je moški, s katerim je v avtomobilu, onesvestil in da mu ne more pomagati. Povedala je še, da sta avtomobil parkirala nekje blizu vode.

Ekipa prve pomoči je odhitela proti območju, katerega se je zadnjega spomnila ženska, da sta bila z voznikom tam. V iskanje se je vključila še policija, ki je locirala avtomobil.

Od prvega klica na pomoč je minilo pol ure, zdravniki si žal pri moškemu lahko le še potrdili smrt. Bil je diabetik, medtem ko je bil v avtomobilu s sopotnico, mu je nenadoma postalo slabo, padel je v nezavest in umrl.

Obup Obup Zdravje Dokazano: Človek lahko umre tudi zaradi tega Afriški sloni Tragično Svet Neverjeten razlog smrti nemške turistke

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • Bojker 13:44 28.oktober 2018.

    Verjetno ima mizimazi prav. Dokazano je, da več kot tretjino moških, ki varajo svoje partnerice, doživijo pred, med in po varanju srčni infarkt. Zaradi občutka krivde in stresa!

  • NeAnonimni 15:37 02.oktober 2018.

    A žena ve?

  • mizimazi 11:24 02.oktober 2018.

    he he...to so pa skrite pasti poljskih fukačev...