Seve noče podpisati predporočne pogodbe

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Odvetniki Milana Popovića, ki se bo poročil s hrvaško pevko Severino, vztrajajo, naj milijonar svoje premoženje zavaruje s predporočno pogodbo. A zvezdnica pravi, da je ne bo nikoli podpisala.
Oglej si celoten članek

Po novici, da je Severina noseča z Milanom Popovićem, so srbskega bogataša nemudoma obiskali odvetniki. Srbski časnik Alo poroča, da so Popoviću svetovali, naj s hrvaško pevko podpiše predporočno pogodbo in naj si s tem zavaruje svoje večmilijonsko premoženje.

Milijoni pod palcem

Popović ima v lasti podjetje Amalko, ki se ukvarja s trgovanjem z bakrom in investicijami v industrijo bakra, prihodki podjetja pa že več let presegajo milijardo dolarjev. Poleg tega je lastnik nepremičnin v Rusiji, na Cipru in v Miamiju, kjer ima tudi verigo lokalov ter eno največjih in najbolj znanih diskotek. Na otoku Fisher Island v Miamiju je pred nekaj leti kupil tudi luksuzni apartma za 1,8 milijona evrov.

Severina je že v mnogih intervjujih omenila, da nikoli v življenju ne bo podpisala predporočne pogodbe. Njen menedžer Tomislav Petrović pa je sporočil, da tovrstne govorice niso resnične ter da Popović ne pripravlja predporočne pogodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.