Magazin > VIP
34 ogledov

Seve noče podpisati predporočne pogodbe

Milan Popović, Severina Daniel Kasap/PIXSELL
Odvetniki Milana Popovića, ki se bo poročil s hrvaško pevko Severino, vztrajajo, naj milijonar svoje premoženje zavaruje s predporočno pogodbo. A zvezdnica pravi, da je ne bo nikoli podpisala.

Po novici, da je Severina noseča z Milanom Popovićem, so srbskega bogataša nemudoma obiskali odvetniki. Srbski časnik Alo poroča, da so Popoviću svetovali, naj s hrvaško pevko podpiše predporočno pogodbo in naj si s tem zavaruje svoje večmilijonsko premoženje.

Milijoni pod palcem

Popović ima v lasti podjetje Amalko, ki se ukvarja s trgovanjem z bakrom in investicijami v industrijo bakra, prihodki podjetja pa že več let presegajo milijardo dolarjev. Poleg tega je lastnik nepremičnin v Rusiji, na Cipru in v Miamiju, kjer ima tudi verigo lokalov ter eno največjih in najbolj znanih diskotek. Na otoku Fisher Island v Miamiju je pred nekaj leti kupil tudi luksuzni apartma za 1,8 milijona evrov.

Severina je že v mnogih intervjujih omenila, da nikoli v življenju ne bo podpisala predporočne pogodbe. Njen menedžer Tomislav Petrović pa je sporočil, da tovrstne govorice niso resnične ter da Popović ne pripravlja predporočne pogodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.