Severina objavila veselo novico

Foto: Profimedia
Novico je sporočila kar na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je za kratek čas umaknila iz javnosti, se je zdaj vrnila z veselo novico. "Čudovito je, da lahko z vami delim novico, da sem končala s snemanjem albuma," je zapisala pod svojo fotografijo. "Hvala vsem, ki ste me podpirali, nestrpno čakali in spraševali, kdaj bo, se jezili. Pesmi so tiste, ki potrebujejo čas, ne jaz. Na pesmi se ne morete jeziti. Še posebej ne na te, ki sem jih zdaj posnela." 

Pevka je napovedala, da bo čez deset dni sporočila, kdaj bo njen novi album izšel. Ob tem je dodala, da bo poleg šestih pesmi, ki jih poslušalci že poznajo, še sedem novih pesmi. 

Magazin Spet gola pred kamero: Tako se je Severini maščeval bivši

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.