Severina razdrla zaroko

Foto: Žurnal24 Severina je bila s tri leta starejšim Slavkom v zvezi dve leti in pol. (Foto: Pi
Po tem, ko so se srbski tabloidi razpisali, da naj bi Severina prekinila zaroko s Slavkom Šajinovićem, ker se je zaljubila v drugega, je pevkin menedžer potrdil, da so pisanja rumenih medijev resnična.
Oglej si celoten članek

Tomica Petrović, menedžer popularne pevke, je danes potrdil, da je Severina razdrla zaroko s Slavkom Šajinovićem, ker se je zaljubila v srbskega milijonarja Milana Popovića.

 

"Res je, Severina je v zvezi z Milanom Popovićem, drži pa tudi, da je zaradi tega prekinila s Slavkom. Nikoli ni mogla biti v zvezi z nekom, če je ljubila drugega," je pojasnil njen menedžer in tako potrdil pisanja srbskega tabloida Svet.

 

Najpopularnejša hrvaška pevka se je v srbskega milijonarja, ki je v medijih znan kot kralj bakra, zagledala med nastopom za njegov rojstni dan pred dvema tednoma. Le nekaj dni pozneje je prekinila zaroko s Slavkom, s katerim sta bila v zvezi dve leti in pol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.