Magazin > VIP
32 ogledov

Severina razdrla zaroko

Severina je bila s tri leta starejšim Slavkom v zvezi dve leti in pol. (Foto: Pi Žurnal24 main
Po tem, ko so se srbski tabloidi razpisali, da naj bi Severina prekinila zaroko s Slavkom Šajinovićem, ker se je zaljubila v drugega, je pevkin menedžer potrdil, da so pisanja rumenih medijev resnična.

Tomica Petrović, menedžer popularne pevke, je danes potrdil, da je Severina razdrla zaroko s Slavkom Šajinovićem, ker se je zaljubila v srbskega milijonarja Milana Popovića.

 

"Res je, Severina je v zvezi z Milanom Popovićem, drži pa tudi, da je zaradi tega prekinila s Slavkom. Nikoli ni mogla biti v zvezi z nekom, če je ljubila drugega," je pojasnil njen menedžer in tako potrdil pisanja srbskega tabloida Svet.

 

Najpopularnejša hrvaška pevka se je v srbskega milijonarja, ki je v medijih znan kot kralj bakra, zagledala med nastopom za njegov rojstni dan pred dvema tednoma. Le nekaj dni pozneje je prekinila zaroko s Slavkom, s katerim sta bila v zvezi dve leti in pol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.