Severino bivši na sodišču zadržal več ur

Foto: Profimedia Severina
Sagi ni in ni videti konca.
Oglej si celoten članek

"Ne želim komentirati,“ je za portal 24sata povedal Milan Popović po tem, ko je prišel iz zagrebškega sodišča. Tam se je po več mesecih prvič srečal s Severino Kojić, nekdanjo partnerico, proti kateri se bori za skrbništvo nad petletnim sinom Aleksandrom.

Pevka prav tako zadeve ni komentirala. Razprava pa je, kot je izvedel hrvaški portal, trajala kar štiri ure. Nekdanja partnerja se na sodišču nista niti pogledala, tja pa sta prišla vsak v spremstvu svojega odvetnika.

Magazin Severina v Ljubljani: Solze tekle v potokih

Med zaslišanjem se je v sodni dvorani, kot so za 24sata povedali očividci, slišalo povišane glasove in zmerljivke. Milan in Severina naj bi sicer brez zadržkov odgovorila na vsa vprašanja, ki jima jih je postavila sodnica. Milan je spet, tako kot vsakič, poudaril, da želi polno skrbništvo nad sinom Aleksandrom in da naj Severina zanj plačuje preživnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.