Shakira misli, da prihaja v Ljubljano

Foto: Žurnal24 Na Shakirini spletni strani piše, da 11. maja prihaja v Ljubljano, vstopnice pa
Kolumbijska pevka je na svoji spletni strani objavila, da bo 11. maja nastopila v Ljubljani, vstopnice za koncert pa naj bi se začele prodajati že v petek, 25. februarja.
Oglej si celoten članek

A žal moramo vse oboževalce razočarati, saj naj bi šlo za napako. "Shakira bo nastopila v Zagrebu, in ne v Ljubljani. Morala bi nastopiti pri nas, a je prišlo do zapletov in je končala pri sosedih," smo izvedeli iz neuradnih, a zanesljivih virov.

 

"To je bila odločitev podjetja Live Nation, ki je pred dvema letoma zakuhalo odpoved Madonninega koncerta v Ljubljani. Gre za isto podjetje, ki sodeluje s hrvaškim organizatorjem Shakirinega koncerta in Stingovega konecrta v Ljubljani," smo še izvedeli.

 

Koncert Shakire naj bi bil potrjen že pred dobrim mesecem, a je prišlo do sprememb. "Pri njenem menedžmentu je še vedno napisano, da prihaja k nam, kar pa ne drži." Kje se je zapletlo, pa nam žal ni uspelo izvedeti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.