Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Shakira misli, da prihaja v Ljubljano

Na Shakirini spletni strani piše, da 11. maja prihaja v Ljubljano, vstopnice pa Žurnal24 main
Kolumbijska pevka je na svoji spletni strani objavila, da bo 11. maja nastopila v Ljubljani, vstopnice za koncert pa naj bi se začele prodajati že v petek, 25. februarja.

A žal moramo vse oboževalce razočarati, saj naj bi šlo za napako. "Shakira bo nastopila v Zagrebu, in ne v Ljubljani. Morala bi nastopiti pri nas, a je prišlo do zapletov in je končala pri sosedih," smo izvedeli iz neuradnih, a zanesljivih virov.

 

"To je bila odločitev podjetja Live Nation, ki je pred dvema letoma zakuhalo odpoved Madonninega koncerta v Ljubljani. Gre za isto podjetje, ki sodeluje s hrvaškim organizatorjem Shakirinega koncerta in Stingovega konecrta v Ljubljani," smo še izvedeli.

 

Koncert Shakire naj bi bil potrjen že pred dobrim mesecem, a je prišlo do sprememb. "Pri njenem menedžmentu je še vedno napisano, da prihaja k nam, kar pa ne drži." Kje se je zapletlo, pa nam žal ni uspelo izvedeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.