Shakirin bivši se je do solz nasmejal nezgodi svoje zdajšnje izbranke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaradi skrivanja pred objektivi je pristala na prvih straneh nekaterih medijev.
Oglej si celoten članek

Nekdanji igralec Barcelone Gerard Piqué in njegova nova izbranka Clara Chia Marti sta med sproščenim sprehodom po ulicah Barcelone naletela na novinarje, ki so jima začeli zastavljati vprašanja, nato pa doživela manjšo nezgodo, ki je pritegnila medijsko pozornost.

Med vprašanjem novinarja Europa Press o Clarinih domnevnih napadih panike zaradi celotne situacije s Shakiro je Gerard Piqué odgovoril: "Imeti napad tesnobe? Imeti napad tesnobe? Imeti napad tesnobe je zapleteno. Prosim, resno?" Clara je ob tem ves čas hodila za njim ter ga držala za roko. Med skrivanjem in bežanjem pred kamero je doživela manjšo nesrečo, ko se je zaletela v reklamni pano, Piqué ob tem ni mogel zadržati smeha. V smehu je objel Claro ter jo nekako poskušal zavarovati pred številnimi fotografskimi objektivi. A trenutek je pritegnil medijsko pozornost in postal senzacionalna novica nekaterih medijev.

Piqué je sicer že pred kratkim na Instagramu objavil njuno prvo skupno fotografijo, ki je požela številne negativne komentarje. Številni so mu dejali, da svojim otrokom uničuje življenja ter da bi ga moralo biti sram. Naj spomnimo, da je Piqué ravno s Claro prevaral svojo bivšo partnerico Shakiro, kar mu številni še vedno očitajo in zamerijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.