Magazin > VIP
12133 ogledov

Shakirin bivši se je do solz nasmejal nezgodi svoje zdajšnje izbranke

gerard pique Profimedia
Zaradi skrivanja pred objektivi je pristala na prvih straneh nekaterih medijev.

Nekdanji igralec Barcelone Gerard Piqué in njegova nova izbranka Clara Chia Marti sta med sproščenim sprehodom po ulicah Barcelone naletela na novinarje, ki so jima začeli zastavljati vprašanja, nato pa doživela manjšo nezgodo, ki je pritegnila medijsko pozornost.

Med vprašanjem novinarja Europa Press o Clarinih domnevnih napadih panike zaradi celotne situacije s Shakiro je Gerard Piqué odgovoril: "Imeti napad tesnobe? Imeti napad tesnobe? Imeti napad tesnobe je zapleteno. Prosim, resno?" Clara je ob tem ves čas hodila za njim ter ga držala za roko. Med skrivanjem in bežanjem pred kamero je doživela manjšo nesrečo, ko se je zaletela v reklamni pano, Piqué ob tem ni mogel zadržati smeha. V smehu je objel Claro ter jo nekako poskušal zavarovati pred številnimi fotografskimi objektivi. A trenutek je pritegnil medijsko pozornost in postal senzacionalna novica nekaterih medijev.

Piqué je sicer že pred kratkim na Instagramu objavil njuno prvo skupno fotografijo, ki je požela številne negativne komentarje. Številni so mu dejali, da svojim otrokom uničuje življenja ter da bi ga moralo biti sram. Naj spomnimo, da je Piqué ravno s Claro prevaral svojo bivšo partnerico Shakiro, kar mu številni še vedno očitajo in zamerijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.