Shannen Doherty spregovorila o svoji novi bitki

Foto: Profimedia
Na družbenem omrežju je delila občutke po zadnji operaciji.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica serije Beverly Hilly 90210, Shannen Doherty, svoje oboževalce redno obvešča o svojem boju z rakom na dojkah. Aprila jim je sporočila slabo novico - vrednosti tumorskih markerjev na enem testu so bili dobri, vrednosti markerjev na drugem pa povišani. "To pomeni, da bom spet na opazovanju in da me čaka še en test. Kljub temu ostajam pozitivna," je takrat razkrila zvezdnica, ki se je sedaj spet oglasila iz bolnišnice, kjer je prestala novo operacijo, in sicer rekonstrukcijo dojk.

Magazin Bolna Shannen Doherty sporočila slabo novico

"Rekonstrukcija ni šala. Ne bom lagala … Po tej operaciji mi je težko. Moj neverjetni zdravnik, dr. Jay Orringer, me ves čas opominja, da so od operacije minili le trije tedni in da se že premikam, da ne jemljem protibolečinskih tablet in da mi gre na splošno dobro, glede na to, da so me na treh mestih operirali in da je operacija trajala 10 ur. Kljub temu … Težko mi je. Psihično in fizično, saj ne morem početi stvari, ki jih rada počnem. Gre za še en ponižen trenutek, ki mi ga je poklonil rak. A hvaležna sem. Stvari bi lahko bile mnogo hujše. Blagoslovljena sem na več različnih načinov,“ je zapisala Shannen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:04 5. Junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.