Magazin > VIP
4826 ogledov

Shannen Doherty spregovorila o svoji novi bitki

shannen doherty
Na družbenem omrežju je delila občutke po zadnji operaciji.

Zvezdnica serije Beverly Hilly 90210, Shannen Doherty, svoje oboževalce redno obvešča o svojem boju z rakom na dojkah. Aprila jim je sporočila slabo novico - vrednosti tumorskih markerjev na enem testu so bili dobri, vrednosti markerjev na drugem pa povišani. "To pomeni, da bom spet na opazovanju in da me čaka še en test. Kljub temu ostajam pozitivna," je takrat razkrila zvezdnica, ki se je sedaj spet oglasila iz bolnišnice, kjer je prestala novo operacijo, in sicer rekonstrukcijo dojk.

shannen doherty Magazin Bolna Shannen Doherty sporočila slabo novico

"Rekonstrukcija ni šala. Ne bom lagala … Po tej operaciji mi je težko. Moj neverjetni zdravnik, dr. Jay Orringer, me ves čas opominja, da so od operacije minili le trije tedni in da se že premikam, da ne jemljem protibolečinskih tablet in da mi gre na splošno dobro, glede na to, da so me na treh mestih operirali in da je operacija trajala 10 ur. Kljub temu … Težko mi je. Psihično in fizično, saj ne morem početi stvari, ki jih rada počnem. Gre za še en ponižen trenutek, ki mi ga je poklonil rak. A hvaležna sem. Stvari bi lahko bile mnogo hujše. Blagoslovljena sem na več različnih načinov,“ je zapisala Shannen.

Komentarjev 1
  • Xotolileye 11:04 05.junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svoboden, tudi neverjetna karieraa v življenju .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com