Magazin > VIP
219 ogledov

Shannen Doherty: "Čez pet let bom mrtva“

shannen doherty Profimedias
Shannen Doherty in njen mož poskušata izkoristiti vsak trenutek, ki ga lahko preživita drug ob drugem.

shannen doherty | Avtor: Profimedias Profimedias
Shannen Doherty, ki je zbolela za rakom na prsih, je v tem času v največjo oporo njen mož Kurt Iswarienko, ki je moral iz ust svoje žene slišati težke besede ...

"Povedala sem mu: 'Uživaj v vsakem trenutku, ki ga imaš z mano, saj bom že čez pet let mrtva.' Zajokal je,“ je igralka izjavila v pogovoru za Entertainment Tonight, v katerem je tudi razkrila, da so se rakaste celice razširile na bezgavke.

Več o tem, si lahko preberete na tej povezavi.

V intervjuju se je spomnila tudi trenutka, ko je možu povedala za bolezen. "Poklicala sem ga, kar je bilo zame grozno. Z mamo sem sedela v avtu, ko me je poklical zdravnik. Mislila sem počakati in Kurtu povedati iz oči v oči, a nisem mogla. Takoj sem ga poklicala, on pa me je vprašal, kje sem.“ Ko je Shannen, znana iz serije Beverly Hills 90210, prispela domov, jo je mož že čakal na dvorišču. "Objel me je in rekel, da bova to preizkušnjo skupaj prestala in da bo z mano vse v redu,“ je novinarki še zaupala zvezdnica in dodala, da je njen zakon sedaj še močnejši kot prej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.