Magazin > VIP
258 ogledov

Igralka v solzah: "Rak se je razširil“

shannen doherty youtube.com
Shannen Doherty spregovorila o svojem boju z rakom.

"Najhujši dan je bil, ko so mi povedali, da imam raka, saj se spomniš na ljudi, ki jih imaš rad, in pomisliš: 'Ne morem verjeti, da jim moram to povedati.',“ je zvezdnica serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherty povedala v intervju za Entertainment Tonight.

45-letnica se z rakom na prsih bori od lanskega avgusta. Ta se je, kljub temu, da so dojko amputirali, razširil. "Rak se je razširil na bezgavke. Med eno od operacij smo ugotovili, da je možno, da so se rakave celice razširile celo na področja izven bezgavk. Zato moram na kemoterapijo, pozneje pa še na radiacijo.“

Dohertyjeva je še povedala, da je najhuje to, da ne veš, kaj se bo zgodilo. A zvezdnica ni sama. V največjo oporo ji je njen mož Kurt Iswarienko. "Po prvi terapiji nisem mogla niti jesti niti piti. Zelo sem bila šibka. Moj mož je sedel na postelji, jokal in mi rekel: 'Tako ne moreš živeti, Shannen.' Dvignil me je in odpeljal v bolnišnico.“

Igralka pravi, da se je za intervju odločila, ker se je v medijih veliko pisalo o tem, kako je zadnje čase videti, a ob tem nihče ni omenil, da je bolna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.