Sharon izgubila skrbništvo nad sinom

Foto: Žurnal24
Sharon Stone je izgubila skrbništvo nad osemletnim sinom, saj je sodišče odločilo, da njen bivši mož, Phil Bronstein, lahko zagotovi bolj stabilno okolje za otrokov razvoj.
Oglej si celoten članek

Sodišče je odločilo, da Sharon Stone nima več skrbništva nad osemletnim Roanom Josephom, čeprav je pristala na spremembe dogovora. Po navedbah naj bi popolno skrb dobil oče Phil Bronstein, razen če se Sharon preseli v San Francisco, kjer Roan obiskuje šolo.

Sonik meni, da bi Bronstein lahko zagotovil bolj zanesljivo, strukturirano in stabilno okolje, ki ga otrok potrebuje za razvoj. Sharon je bila dodeljena pravica do obiskov in njena telefonska številka mora biti shranjena v vseh telefonih v hiši.
Kljub dokumentaciji sodišča pa je igralkin odvetnik vztrajal, da Stonova dobi deljeno skrbništvo. Vse skupaj se je začelo, ko je sodišče odločilo, da mora Roan obiskovati šolo v San Franciscu, kar je bilo za slavno igralko nemogoča zahteva.

Sharon ima svojega otroka rada in je mislila, da bo zanj najbolje, če bi živel z njo v Los Angelesu, kamor se je preselila sama po ločitvi leta 2004.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.