Magazin > VIP
7 ogledov

Sharon izgubila skrbništvo nad sinom

Žurnal24 main
Sharon Stone je izgubila skrbništvo nad osemletnim sinom, saj je sodišče odločilo, da njen bivši mož, Phil Bronstein, lahko zagotovi bolj stabilno okolje za otrokov razvoj.

Sodišče je odločilo, da Sharon Stone nima več skrbništva nad osemletnim Roanom Josephom, čeprav je pristala na spremembe dogovora. Po navedbah naj bi popolno skrb dobil oče Phil Bronstein, razen če se Sharon preseli v San Francisco, kjer Roan obiskuje šolo.

Sonik meni, da bi Bronstein lahko zagotovil bolj zanesljivo, strukturirano in stabilno okolje, ki ga otrok potrebuje za razvoj. Sharon je bila dodeljena pravica do obiskov in njena telefonska številka mora biti shranjena v vseh telefonih v hiši.
Kljub dokumentaciji sodišča pa je igralkin odvetnik vztrajal, da Stonova dobi deljeno skrbništvo. Vse skupaj se je začelo, ko je sodišče odločilo, da mora Roan obiskovati šolo v San Franciscu, kar je bilo za slavno igralko nemogoča zahteva.

Sharon ima svojega otroka rada in je mislila, da bo zanj najbolje, če bi živel z njo v Los Angelesu, kamor se je preselila sama po ločitvi leta 2004.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.