Sharon lagala o svoji vagini

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zvezdnica Sharon Osbourne je v radijski oddaji Howarda Sterna priznala, da je lagala, ko je rekla, da si je dala kirurško pomlajšati vagino.
Oglej si celoten članek

Članica žirije britanske različice šova X Factor, Sharon Osbourne, je Howardu Sternu v etru priznala, da je lagala svojim oboževalcem, ko jim je dejala, da je prestala boleč poseg na svoji vagini. O tem je spregovorila pretekli mesec, ko je v šovu Grahama Nortona nastopila skupaj z igralcem Colinom Farrellom. Takrat je povedala, da še nikoli ni prestala česa bolj mučnega kot "zategnitev vagine". Vse skupaj je podkrepila z natančnim opisom in besedami, da je bilo "izjemno boleče".
 
No, pred dvema dnevoma pa je le priznala, da je šlo za predrzno potegavščino, a Stern je kljub temu podrezal vanjo. "Zdi se mi, da si res šla na to opreacijo, a te je zdaj sram priznati," ji je rekel. "Izmislila sem si," je bila jedrnata 61-letna zvezdnica in še dodala: "Prisežem na življenje svojih otrok - vse skupaj sem si izmislila. Kako bi lahko sploh storila kaj takšnega, če pa imam toliko težav z zdravjem? Naj začnem postavljati gradbene odre okoli svoje vagine?" se je pošalila.

Sharon je pred desetletjem prestala raka na debelem črevesju, novembra lani pa je v nekem intervjuju priznala, da je prestala tudi dvojno mastektomijo, saj so ji zdravniki povedali, da ima velike možnosti za razvoj raka na dojkah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.