Magazin > VIP
47 ogledov

Sharon lagala o svoji vagini

Sharon Osbourne Reuters
Zvezdnica Sharon Osbourne je v radijski oddaji Howarda Sterna priznala, da je lagala, ko je rekla, da si je dala kirurško pomlajšati vagino.

Članica žirije britanske različice šova X Factor, Sharon Osbourne, je Howardu Sternu v etru priznala, da je lagala svojim oboževalcem, ko jim je dejala, da je prestala boleč poseg na svoji vagini. O tem je spregovorila pretekli mesec, ko je v šovu Grahama Nortona nastopila skupaj z igralcem Colinom Farrellom. Takrat je povedala, da še nikoli ni prestala česa bolj mučnega kot "zategnitev vagine". Vse skupaj je podkrepila z natančnim opisom in besedami, da je bilo "izjemno boleče".
 
No, pred dvema dnevoma pa je le priznala, da je šlo za predrzno potegavščino, a Stern je kljub temu podrezal vanjo. "Zdi se mi, da si res šla na to opreacijo, a te je zdaj sram priznati," ji je rekel. "Izmislila sem si," je bila jedrnata 61-letna zvezdnica in še dodala: "Prisežem na življenje svojih otrok - vse skupaj sem si izmislila. Kako bi lahko sploh storila kaj takšnega, če pa imam toliko težav z zdravjem? Naj začnem postavljati gradbene odre okoli svoje vagine?" se je pošalila.

Sharon je pred desetletjem prestala raka na debelem črevesju, novembra lani pa je v nekem intervjuju priznala, da je prestala tudi dvojno mastektomijo, saj so ji zdravniki povedali, da ima velike možnosti za razvoj raka na dojkah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.