Sheenova bivša obsojena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Brooke Mueller, bivšo ženo težavnega zvezdnika Charlieja Sheena, so spoznali za krivo posedovanja kokaina. A kazen bo mila, saj v zaporu ne bo preživela niti enega dneva.
Oglej si celoten članek

Izplača se biti bivša žena zvezdnika in Brooke Mueller je to dobro občutila tudi na svoji koži. Po tem, ko so jo lanskega decembra aretirali zaradi posedovanja kokaina, so jo zdaj spoznali za krivo. A Brooke ne bo v zaporu preživela niti enega dne, dobila je le leto dni pogojne kazni. V tem času bo morala paziti na obnašanje, hkrati pa so ji prepovedali uživanje mamil in pitje alkohola. Da se bo res držala tega, bo morala občasno opravljati urinske teste, če bo kršila pogoje, pa bo morala za rešetke.

Brooke bo poleg tega še naprej hodila na zdravljenje, kar ji je avgusta lani zabičal njen bivši mož Charlie Sheen, s katerim sta ločena že eno leto. Sheen je tako končno storil nekaj dobrega za svojo nekdanjo ženo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.