Magazin > VIP
27 ogledov

Sheenova bivša obsojena

Brooke Mueller FameFlynet
Brooke Mueller, bivšo ženo težavnega zvezdnika Charlieja Sheena, so spoznali za krivo posedovanja kokaina. A kazen bo mila, saj v zaporu ne bo preživela niti enega dneva.

Izplača se biti bivša žena zvezdnika in Brooke Mueller je to dobro občutila tudi na svoji koži. Po tem, ko so jo lanskega decembra aretirali zaradi posedovanja kokaina, so jo zdaj spoznali za krivo. A Brooke ne bo v zaporu preživela niti enega dne, dobila je le leto dni pogojne kazni. V tem času bo morala paziti na obnašanje, hkrati pa so ji prepovedali uživanje mamil in pitje alkohola. Da se bo res držala tega, bo morala občasno opravljati urinske teste, če bo kršila pogoje, pa bo morala za rešetke.

Brooke bo poleg tega še naprej hodila na zdravljenje, kar ji je avgusta lani zabičal njen bivši mož Charlie Sheen, s katerim sta ločena že eno leto. Sheen je tako končno storil nekaj dobrega za svojo nekdanjo ženo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.