Sheenu grozi 45 dni zapora

Foto: Žurnal24 S Charliejem sta prejšnji mesec dosegla dogovor o skrbništvu njunih dveh otrok.
Igralec Charlie Sheen bo moral naslednji teden zaradi napada na svojo ženo Brooke vnovič pred sodnika. Ker se je lanskega decembra fizično spravil nanjo, mu grozi 45 dni zapora.
Oglej si celoten članek

Decembra lani, točneje na božični dan, se je Charlie fizično lotil svoje žene Brooke Mueller, zaradi česar so ga kmalu aretirali. Sodni dan pa prihaja šele naslednji teden, ko bo moral vnovič stopiti pred sodnika, ki mu bo bržkone ukazal v zaporu preživeti 45 dni.

 

Da se ga sodni organi ne bodo usmilili in da bo moral 44-letni zvezdnik kmalu obleči zaporniška oblačila, niso prepričani le njegovi nasprotniki, temveč tudi njegova odvetnica, ki je že zaprosila, da Charlieju na čast spremenijo nekaj pogojev v zaporu.

 

Med drugim je poskušala svoji stranki omogočiti, da bi se lahko v času služenja njegove kazni v zaporu kadilo. Pristojni so se na to odzvali z besedami: "Čeprav je znan igralec, ne bomo zanj delali nobenih izjem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.