Magazin > VIP
31 ogledov

Sheenu grozi 45 dni zapora

S Charliejem sta prejšnji mesec dosegla dogovor o skrbništvu njunih dveh otrok. Žurnal24 main
Igralec Charlie Sheen bo moral naslednji teden zaradi napada na svojo ženo Brooke vnovič pred sodnika. Ker se je lanskega decembra fizično spravil nanjo, mu grozi 45 dni zapora.

Decembra lani, točneje na božični dan, se je Charlie fizično lotil svoje žene Brooke Mueller, zaradi česar so ga kmalu aretirali. Sodni dan pa prihaja šele naslednji teden, ko bo moral vnovič stopiti pred sodnika, ki mu bo bržkone ukazal v zaporu preživeti 45 dni.

 

Da se ga sodni organi ne bodo usmilili in da bo moral 44-letni zvezdnik kmalu obleči zaporniška oblačila, niso prepričani le njegovi nasprotniki, temveč tudi njegova odvetnica, ki je že zaprosila, da Charlieju na čast spremenijo nekaj pogojev v zaporu.

 

Med drugim je poskušala svoji stranki omogočiti, da bi se lahko v času služenja njegove kazni v zaporu kadilo. Pristojni so se na to odzvali z besedami: "Čeprav je znan igralec, ne bomo zanj delali nobenih izjem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.