Shiloh Jolie-Pitt ne boste več prepoznali

Foto: Profimedia shiloh jolie pitt Foto: Profimedia shiloh jolie pitt Foto: Profimedia shiloh jolie pitt Foto: Profimedia shiloh jolie pitt
Očitno si je premislila.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia shiloh jolie-pitt Najstarejši biološki otrok igralcev Angeline Jolie in Brada Pitta, Shiloh, ki je že dopolnila 14 let, je več let vztrajala, da želi živeti kot deček. 

Kot fant se je oblačila in želela je, da jo vsi kličejo John. Zvezdnika sta se zaradi nje odpravila celo k strokovnjaku za transseksualnost. Čeprav je dekle že zelo zgodaj začelo uveljavljati svojo voljo glede oblačenja, pa naj bi strokovnjak igralcema razložil, da je zelo verjetno, da bo Shiloh v najstniških letih spremenila stil, in to se je očitno zgodilo.

Angie je njo in Zaharo pred kratkim odpeljala po nakupih in Shiloh je presenetila z daljšimi lasmi. "Hormoni spremenijo zaznavo identitete,“ je razložila psihologinja Konstanze Münstermann iz Berlina in dodala, da se je Shiloh v preteklosti očitno bolj identificirala z očetom, sedaj pa se bo "lahko pobotala s čustvi, zaradi katerih je bila doslej zmedena“.

Foto: Profimedia shiloh jolie pitt

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.