Magazin > VIP
46307 ogledov

Shiloh Jolie-Pitt ne boste več prepoznali

shiloh jolie pitt
1/4
Profimedia
Očitno si je premislila.

shiloh jolie-pitt | Avtor: Profimedia Profimedia
Najstarejši biološki otrok igralcev Angeline Jolie in Brada Pitta, Shiloh, ki je že dopolnila 14 let, je več let vztrajala, da želi živeti kot deček. 

Kot fant se je oblačila in želela je, da jo vsi kličejo John. Zvezdnika sta se zaradi nje odpravila celo k strokovnjaku za transseksualnost. Čeprav je dekle že zelo zgodaj začelo uveljavljati svojo voljo glede oblačenja, pa naj bi strokovnjak igralcema razložil, da je zelo verjetno, da bo Shiloh v najstniških letih spremenila stil, in to se je očitno zgodilo.

Angie je njo in Zaharo pred kratkim odpeljala po nakupih in Shiloh je presenetila z daljšimi lasmi. "Hormoni spremenijo zaznavo identitete,“ je razložila psihologinja Konstanze Münstermann iz Berlina in dodala, da se je Shiloh v preteklosti očitno bolj identificirala z očetom, sedaj pa se bo "lahko pobotala s čustvi, zaradi katerih je bila doslej zmedena“.

shiloh jolie pitt | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.