Si je Pippa za kraljevo poroko podložila ritko?

Foto: Reuters Pippa Middleton Foto: Žurnal24 Pippa Middleton, kraljeva poroka Foto: Reuters Pippa Middleton Foto: Žurnal24 Pippa Middleton Foto: Žurnal24 Pippa Middleton Foto: Žurnal24 Pippa Middleton Foto: Žurnal24 Pippa Middleton Foto: Žurnal24 Pippa Middleton Foto: Žurnal24 Pippa Middleton
Poželjiva zadnjica Pippe Middleton še vedno buri duhove. Sedaj so se pojavila ugibanja, ali si jo je za sestrino poroko s princem Williamom morebiti podložila?
Oglej si celoten članek

Zavidanja vredna zadnjica Pippe Middleton je na kraljevi poroki njene sestre Kate, danes vojvodinje cambriške, s princem Wiliamom 29. aprila letos požela veliko navdušenja. Vendar so se pojavila ugibanja več strokovnjakov, ki menijo, da si je 27-letna Pippa morebiti namestila dodatno podporo za njeno zadnjo plat, skrito pod njenemu telesu prilegajočo se kreacijo Alexandra McQueena, ki jo je nosila na poroki. "Nisem prepričana, da je popolnoma naravna," pravi lastnica zdraviliškega centra v Londonu Lesley Reynolds Kahn. "Ker če pogledaš kakšne druge slike, kjer jo vidiš v kavbojkah, ima precej plosko zadnjico. Menim, da si je mogoče za tisti dan, za tisto čudovito obleko oblekla kakšne hlačke, ki so ji jo mogoče malce dvignile ali celo podložile," meni Kahnova, ki je razkrila, da je od poroke dalje njeno zdravilišče preplavljeno z zahtevami po Pippini ritki.

Dejstvo pa je, da britanska lepotička vloži veliko truda v to, da, zahvaljujoč vajam pilatesa, ostaja zdrava, aktivna in v formi. Poleg tega rada plava, smuča, igra tenis ter se ukvarja s sprostitvenim tekom.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.