Magazin > VIP
27 ogledov

Si je Pippa za kraljevo poroko podložila ritko?

Pippa Middleton
1/9
Reuters
Poželjiva zadnjica Pippe Middleton še vedno buri duhove. Sedaj so se pojavila ugibanja, ali si jo je za sestrino poroko s princem Williamom morebiti podložila?

Zavidanja vredna zadnjica Pippe Middleton je na kraljevi poroki njene sestre Kate, danes vojvodinje cambriške, s princem Wiliamom 29. aprila letos požela veliko navdušenja. Vendar so se pojavila ugibanja več strokovnjakov, ki menijo, da si je 27-letna Pippa morebiti namestila dodatno podporo za njeno zadnjo plat, skrito pod njenemu telesu prilegajočo se kreacijo Alexandra McQueena, ki jo je nosila na poroki. "Nisem prepričana, da je popolnoma naravna," pravi lastnica zdraviliškega centra v Londonu Lesley Reynolds Kahn. "Ker če pogledaš kakšne druge slike, kjer jo vidiš v kavbojkah, ima precej plosko zadnjico. Menim, da si je mogoče za tisti dan, za tisto čudovito obleko oblekla kakšne hlačke, ki so ji jo mogoče malce dvignile ali celo podložile," meni Kahnova, ki je razkrila, da je od poroke dalje njeno zdravilišče preplavljeno z zahtevami po Pippini ritki.

Dejstvo pa je, da britanska lepotička vloži veliko truda v to, da, zahvaljujoč vajam pilatesa, ostaja zdrava, aktivna in v formi. Poleg tega rada plava, smuča, igra tenis ter se ukvarja s sprostitvenim tekom.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.