Sin Gorana Ivaniševića s težkimi poškodbami v bolnišnici

Foto: EPA
Foto: EPA
"Sin je v bolnici, s težkimi telesnimi poškodbami. Nisem v stanju govoriti," je o svojem 12-letnem sinu, ki je bil udeležen v prometni nesreči dejala Tatjana Dragović, nekdanja soproga Gorana Ivaniševića, očeta poškodovanega Emanuela.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila v sredo v Zagrebu. Zdajšnji partner nekdanje Ivaniševićeve žene Tatjane Dragojević, Vlaho Arbulić, 29-letni maneken in glasbenik, je sedel za volanom vozila in za 24 Sata povedal, da ga je v križišču izsilil voznik, ki je prevozil rdečo luč, nakar so se zaleteli in končali v zidu. Arbulić je pretresen za hrvaški Index povedal, da sta bila v vozilu on in Emanuel Ivanišević in da naj 12-letnik ne bi bil huje poškodovan.

Dolgovi Ivaniševiću zaplenili jahto

Mama, Tatjana Dragojević, je kasneje dejala, da ima sin težje poškodbe in, da leži v bolnišnici. "Sin je v bolnici, s težkimi telesnimi poškodbami. Nisem v stanju govoriti," je za 24 Sata dejala 41-letnica, nekdanja manekenka. 
Na policiji so pojasnili, da se je nesreča zgodila v sredo okoli 16. ure, v njej pa sta sodelovali dve vozili. Pojasnili so, da je bila ena oseba poškodovana, vzrok nesreče pa še ugotavljajo. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL Goran Ivanišević Tanja Dragović

Magazin Ivaniševićev zakon se končuje

Poleg sina Emanuela in hčerke Amber iz prvega zakona ima Tatjana še 4-letno hči Luco z Arbulićem.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.