Magazin > VIP
8052 ogledov

Sin Gorana Ivaniševića s težkimi poškodbami v bolnišnici

Goran Ivanišević EPA
"Sin je v bolnici, s težkimi telesnimi poškodbami. Nisem v stanju govoriti," je o svojem 12-letnem sinu, ki je bil udeležen v prometni nesreči dejala Tatjana Dragović, nekdanja soproga Gorana Ivaniševića, očeta poškodovanega Emanuela.

Prometna nesreča se je zgodila v sredo v Zagrebu. Zdajšnji partner nekdanje Ivaniševićeve žene Tatjane Dragojević, Vlaho Arbulić, 29-letni maneken in glasbenik, je sedel za volanom vozila in za 24 Sata povedal, da ga je v križišču izsilil voznik, ki je prevozil rdečo luč, nakar so se zaleteli in končali v zidu. Arbulić je pretresen za hrvaški Index povedal, da sta bila v vozilu on in Emanuel Ivanišević in da naj 12-letnik ne bi bil huje poškodovan.

Dolgovi Magazin Ivaniševiću zaplenili jahto

Mama, Tatjana Dragojević, je kasneje dejala, da ima sin težje poškodbe in, da leži v bolnišnici. "Sin je v bolnici, s težkimi telesnimi poškodbami. Nisem v stanju govoriti," je za 24 Sata dejala 41-letnica, nekdanja manekenka. 
Na policiji so pojasnili, da se je nesreča zgodila v sredo okoli 16. ure, v njej pa sta sodelovali dve vozili. Pojasnili so, da je bila ena oseba poškodovana, vzrok nesreče pa še ugotavljajo. 

Goran Ivanišević Tanja Dragović | Avtor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Goran Ivanišević Tanja Dragović Magazin Ivaniševićev zakon se končuje

Poleg sina Emanuela in hčerke Amber iz prvega zakona ima Tatjana še 4-letno hči Luco z Arbulićem.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.