Sin Rosvite Pesek dahnil usodni "da", nevesta je bila prelepa

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Filip Pesek je oddan.
Oglej si celoten članek

Pretekli vikend sta si na Ferrarijevem vrtu v Štanjelu večno zvestobo obljubila dva mlada in uspešna podjetnika, Filip Pesek, sin voditeljice Rosvite Pesek, in Nastja Kramar. Poročno slavje je potekalo na gradu. 

Nastja je nekaj utrinkov s svoje sanjske poroke objavila na Instagramu. Tako smo med drugim izvedeli, da je na njeni poroki pela Eva Boto. Ko je korakala k svojemu izbrancu, se je zaslišala Elvisova pesem Can't help falling in love. "Vesela, da sem kot ambasadorka že 3 leta del Malincine zgodbe, še bolj pa, da sem bila včeraj del njune skupne zgodbe,“ je Eva ob fotografiji z mladoporočencema zapisala na Facebooku. Malinca je Nastjino podjetje, ki prodaja zdravo prehrano in naravno kozmetiko.

xxx

Tako ženin, sicer strokovnjak za marketing, kot nevesta sta bila prelepa in zagotovo se je med svati ob pogledu nanju zasvetila kakšna solzica ganjenosti.

Iskrene čestitke tudi iz naše redakcije!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 12:05 23. Junij 2020.

    Čestitke mladoporočencema!!! Res ste nekateri pravi bedniki niti dva stavka ne znate napisati brez vmešavanja politike!!

  • 01:06 23. Junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • 21:02 22. Junij 2020.

    jebala vas politika, kaj pa je tako hudega storila, da je potrebno pljuvati in spet omenjati jj in te perverzne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.