Sin teniške legende uživa ob tej lepi slavni nagici

Foto: Profimedia noah becker Foto: Profimedia noah becker Foto: Profimedia noah becker Foto: Profimedia noah becker Foto: Profimedia noah becker Foto: Profimedia noah becker
Noah Becker ima očitno novo dekle.
Oglej si celoten članek

Noah Becker, sin Borisa Beckerja, je z glasbenico Emily Or užival na plaži v Miamiju, kjer so ga med vodnimi norčijami ujeli paparaci. Noah je nekaj časa intimno prijateljeval z Zoe Kravitz, nedavno nazaj pa so mediji poročali, da se je zaročil z manekenko Danio Macias.

Parček je bil izjemno dobre volje. Morda sta takrat že vedela, da bodo Borisa predčasno izpustili iz zapora. Zaradi nepravilnosti v stečajnem postopku so ga v Angliji obsodili na dve leti in pol zapora, odsedel je le sedem mesecev. Nemški mediji poročajo, da se je Becker že vrnil nazaj v svojo domovino. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:00 16. December 2022.

    Slavna glasbenica Emily Or??? Pa poglejmo kaj piše v originalnem članku!? "Noah Becker lapped up the sunshine in Miami with …

  • 15:32 16. December 2022.

    In moj dan je zdaj popoln.

  • 15:29 16. December 2022.

    starega po arestih vlačijo,sine pa zapravlja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.