Magazin > VIP
31888 ogledov

Sin teniške legende uživa ob tej lepi slavni nagici

noah becker
1/6
Profimedia
Noah Becker ima očitno novo dekle.

Noah Becker, sin Borisa Beckerja, je z glasbenico Emily Or užival na plaži v Miamiju, kjer so ga med vodnimi norčijami ujeli paparaci. Noah je nekaj časa intimno prijateljeval z Zoe Kravitz, nedavno nazaj pa so mediji poročali, da se je zaročil z manekenko Danio Macias.

Parček je bil izjemno dobre volje. Morda sta takrat že vedela, da bodo Borisa predčasno izpustili iz zapora. Zaradi nepravilnosti v stečajnem postopku so ga v Angliji obsodili na dve leti in pol zapora, odsedel je le sedem mesecev. Nemški mediji poročajo, da se je Becker že vrnil nazaj v svojo domovino. 

Komentarjev 3
  • Avatar Zoran
    StarMačk 20:00 16.december 2022.

    Slavna glasbenica Emily Or??? Pa poglejmo kaj piše v originalnem članku!? "Noah Becker lapped up the sunshine in Miami with his girlfriend Emily Or as his disgraced father Boris got his first taste of freedom on Thursday after being released ...prikaži več from jail". In prevod : Noah Becker je v Miamiju užival na soncu s SVOJO PUNCO Emily Or, njegov osramočeni oče Boris pa je v četrtek, po izpustitvi iz zapora prvič okusil svobodo. V celotnem članku ne duha ne sluha o glasbenici Emily Or, kaj šele slavni!?

  • Boris 15:32 16.december 2022.

    In moj dan je zdaj popoln.

  • matermila 15:29 16.december 2022.

    starega po arestih vlačijo,sine pa zapravlja.