Sina odpeljali v bolnišnico

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Kourtney Kardashian, sestra Kim Kardashian, je bila pretekli teden v velikih skrbeh zaradi sina Masona. Malček je namreč utrpel hudo alergijsko reakcijo na kikiriki, zaradi česar je pristal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Mason, ki bo čez en mesec upihnil prvo svečko, je pred dobrim tednom močno prestrašil mamo Kourtney. Po tem, ko je poskusil nekaj kikirikijevega masla, je dobil hudo alergijsko reakcijo, zato so ga morali odpeljati v bolnišnico.

 

"Takoj ko je poskusil nekaj kikirikija, je začel bruhati, po obrazu pa je začel dobivati izpuščaje," je povedala zaskrbljena Kourtney in dodala, da se mali Mason sploh ni zavedal, kaj se dogaja. "Ves čas je bil dobre volje, užival je celo v vožnji v reševalnem vozilu."

 

Po pregledu v bolnišnici so zdravniki ugotovili, da je z njim vse v redu, 31-letno zvezdnico pa so pohvalili, da je tako hitro ukrepala in takoj poklicala reševalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.